Maak direct een afspraak

Professionals

  • Lezingen en workshops

Praktijk Dapper organiseert verschillende lezingen met uiteenlopende thema’s zoals “Social media & Kinderen”, “Seksualiteit” “Omgaan met agressie” en “Peuterpuberteit”. Handelingsadviezen en een positieve invalshoek staan hierbij voorop. Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod. Daarnaast kunnen wij ook een lezing specifiek voor uw organisatie samenstellen waarbij ingegaan wordt op actuele vragen binnen uw werkveld en beroepsgroep. Wij richten ons onder andere op leerkrachten (regulier en speciaal onderwijs), ouders, medewerkers van zorgboerderijen en gastouders.
Interesse in een lezing of workshop? Stuur een mail en wij zullen geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u doornemen.

  • Advies en coaching

Heeft u of een uw collega’s vragen hoe om te gaan met specifiek gedrag van een kind/jongere? Praktijk Dapper biedt individuele coaching aan bestaande uit een observatie, gesprek en een verslag waarin de verschillende handelingsadviezen beschreven staan, toegespitst op de hulpvraag en werksetting.
Daarnaast kan men ons ook benaderen voor meer algemene vragen denk daarbij aan de inrichting van een groep, methoden en middelen die ingezet kunnen worden, de omgang met agressief gedrag in het algemeen en/of het vertalen van richtlijnen en protocollen naar de praktijk.

Het is Dapper als je besluit om begeleiding te zoeken voor iets wat je lastig vindt of waar je meer kennis over wilt opdoen.

Wij willen jou daar graag bij helpen!

Meer over ons

Direct aanmelden

Nieuws

Meer nieuws

Quote

Ouderlijke betrokkenheid gedurende de training van het kind laat positieve effecten zien op de sociale vaardigheden en dit leidt tot betere eindresultaten.