Maak direct een afspraak

Ouders

  • Opvoedingsondersteuning

Ouders kunnen bij ons terecht voor ondersteuning in de opvoeding van hun kind of jongere. Denk daarbij aan vragen rondom emotionele problemen, gedragsproblemen, of hoe om te gaan met gedragingen voortkomend uit bepaalde problematiek zoals ADHD of Autisme. Deze vragen kunnen onder andere gericht zijn op thema’s zoals: social media, hoe maak ik mijn kind weerbaarder, puberteit en autisme, opstandig gedrag en seksualiteit.

  • Lezingen en workshops

Tevens bieden we lezingen en workshops aan waarin wij actuele wetenschappelijke inzichten combineren met praktische handvatten. Een voorbeeld van de thema’s die besproken worden zijn: “Peuterpuberteit”, “Inzetten van beloningssystemen, wat werkt?”, “Omgaan met autisme”, “Seksualiteit en puberteit” en “Social media en kinderen”. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor het actuele aanbod of mail ons wanneer je interesse hebt om met een groep ouders deel te nemen aan een lezing over een onderwerp waar jullie graag meer over willen weten!

  • Opvoedparty   

Zin in een gezellige avond samen met vriendinnen, collega’s of buren maar wil je eens een andere invulling? Wij bieden opvoedparty’s aan waarbij in een kleine setting (4-12 personen) met elkaar van gedachten wordt gewisseld over verschillende opvoedingsvragen. Hierdoor is er volop ruimte voor individuele vragen en het uitwisselen van eigen ervaringen. De opvoedparty vindt op een eigen locatie plaats en duurt ongeveer 2 uur.  De kosten bedragen 120 euro per avond ongeacht het aantal personen. Vooraf kun je jouw specifieke vragen kenbaar maken zodat hier tijdens de avond aandacht aan wordt geschonken.
De opvoedparty kenmerkt zich doordat deze wordt verzorgd door een erkende orthopedagoog die vanuit haar eigen ervaring de nadruk legt op praktische tips waar je thuis direct mee aan de slag kunt.
Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Het is Dapper als je besluit om begeleiding te zoeken voor iets wat je lastig vindt of waar je meer kennis over wilt opdoen.

Wij willen jou daar graag bij helpen!

Meer over ons

Direct aanmelden

Nieuws

Meer nieuws

Quote

Complimenteren en belonen blijkt een positief effect te hebben op het zelfbeeld van het kind.